top of page
Пошук
  • Фото автораAndrii

Відгуки про продукти

Вітаємо, наші дорогі друзі WOOD MOOD! Ваші враження та думки для нас завжди були надзвичайно важливими. Минулого року ми отримували ваші усмішки та розповіді через анкети, які ви заповнювали за допомогою QR коду, і це було неймовірно приємно. Але ми завжди хотіли, щоб ваші слова були чутні для всіх. Тому ми вирішили зробити ваші відгуки публічними та більш диверсифікованими, і нещодавно запустили новий етап – збір відгуків для кожного нашого продукту окремо!


Чи вам найбільше подобається наша основна лінійка свічок, чи можливо, ви вже встигли полюбити якийсь конкретний декор? Залиште свій відгук і допоможіть іншим знайти те, що робить WOOD MOOD особливим. Нехай ваш голос стане невіддільною частиною історії кожного продукту!


Ми вдячні кожному нашому клієнту. Ваші відгуки про продукти WOOD MOOD допомагають нам вдосконалюватись та поширювати ідеї здорового споживання.




Та чи потрібні відгуки взагалі


Ми все ж віримо, що найкращий спосіб дізнатися про свої сильні та слабкі сторони – це прямий зв'язок з клієнтами. І саме прямі опитування стали для нас вікном у ваш світ, де ви можете ділитися своїми думками щодо якості наших товарів, процесу купівлі та інших аспектів. Ваші зауваження, поради та вподобання мають для нас величезне значення. Але така інформація залишається закритою через свою структуру та "недружність" для споживання, адже результат опитувань – це графіки, діаграми й таблиці. До того ж кожне опитування – це не менше як 5 хвилин вашого часу, тобто це дуууже коштовна річ.


Але саме відгуки про окремі продукти грають важливу роль, особливо для тих, хто тільки ознайомлюється з брендом. Вони є невід'ємною частиною вибору, коли клієнт не знає, що саме йому потрібно. Отже, ми зробити відгуки доступними для кожного товару на нашому сайті. Тепер можна не лише вибрати товар, але і побачити, як інші клієнти оцінили його.


Відгуки "висять" на сайті під кожним товаром, та іноді це значно простіша форма надання інформації про продукт, ніж наші епічні описи. Тож в сьогоднішньому світі цифрових технологій відгуки про продукти мають без перебільшення дуже важливу роль.


Ми впевнені, що разом ми зможемо створити щось дійсно неповторне. Залишайте ваші відгуки, діліться своєю ласкою та натхненням! Нехай WOOD MOOD буде тим місцем, де ваші слова не лише чуються, а й відчуваються кожним, хто обирає нас. Дякуємо за вашу теплоту та готовність розділити з нами ваші враження!


 

Але ми, як трішки "неправильні" e-commerce продавці, фокусуємось на прямій комунікації з клієнтом та сервісі. Здається, кожен з наших клієнтів знає чи здогадується, що WOOD MOOD – це бренд-друг, з яким можна поспілкуватись. Ми завжди раді допомогти нашим клієнтам, і робимо це шляхом, що потребують обставини – шукаємо таксі для доставлення вночі, або робимо самостійно розсилку подарунків на кілька сотень отримувачів з доставленням в зазначену дату. Таким самим чином ми завжди знімали будь-які поради, позитивні та негативні відгуки, аналізували їх в команді, та впроваджували в щоденних процесах.


Будь ласка, пишіть нам як завжди на нашу електронну адресу care@mywoodmood.com або просто "куди палець попаде" на сайті – в бот, в месенджер чи куди зручніше 💛


А якщо Ви бажаєте залишити відгук про нас ще й на Google Maps, ми раді поділитись посиланням: https://g.page/r/CRQZ57WshjRaEB0/review

bottom of page