top of page
Пошук
  • Фото автораAndrii

Знайомство зі свічками WOOD MOOD

Чому свічки WOOD MOOD крутіші за майже будь-які інші?

Ну давайте за порядком:


  • Оригінальність. Ми розробили у 2019 році та запатентували оригінальний дизайн свічок в дереві та рефілів (картриджів) до них. Дизайн виділяється тим, що наші свічки є багаторазовими, тобто одну основу можливо перезаряджати рефілами багато разів. Така конструкція є водночас і безпечною для використання, і екологічною. Ми перші в Україні зробили багаторазові свічки, та перші в світі – багаторазові дерев'яні.

  • Екологічність. А завдяки багаторазовій основі, суттєво зменшується як вуглецевий слід від існування свічки, так і кількість сміття, що людина викидає. А ще дерев'яна основа є незрівнянно екологічнішою за будь-яку нову скляну ємність.

  • Ми використовуємо лише натуральні ефірні олії для ароматів наших свічок. Підбираємо природні аромати, налаштовуємо оптимальну інтенсивність. Все для того, щоб аромат свічки не був нав'язливим. Він має бути як правильне обслуговування у закладі – таким, що творить атмосферу майже не видаючи себе. Ефірні олії беремо від сертифікованих постачальників й виробників США та Європи, які тримають вищу планку якості. Використовуємо лише сировину кращого ґатунку.


wood mood original candle design patented

  • Як в пакуванні, так і у виробах ми мінімізуємо наявність пластиків. Навіть наші візитки не мають ламінації. Одними з перших в Україні ми почали використовувати екологічний паперовий скотч на крохмальному клеї для пакування поштових відправлень. Екологічність та натуральність – це не лише здоров'я тої людини, що користується продуктом, а і здоров'я майбутніх поколінь.

  • Ручна робота. А у нас її дуже багато. Від сортування гілок після підрізання дерев та пошуку необхідного матеріалу, до обпалення та вироблення ґнота для свічки. Вироблення однієї свічки займає, залежно від моделі, від 20 до 30 технологічних процесів, що є в рази більше ніж у звичайних свічок в склянках.

  • Ми дотримуємось філософії, що дизайн не може бути лише заради дизайну. Кожен елемент продукту має нести певну практичну користь. Тому зовнішній вигляд наших свічок є одним з наймінімалістичніших серед аромасвічок від брендових виробників.

  • Клієнти, замовляючи продукт у нас, можуть розраховувати на нашу турботу. Ми бережемо час і кошти клієнта. Безкоштовне доставлення – це зручно, адже ми піклуємось про найоптимальніше пакування, швидкість доставлення, а вартість замовлення не збільшується при отриманні.

  • Підтримка вітчизняного виробника та малих підприємств. Та ні, то не про нас) Але ми використовуємо безліч невеликих підрядників для того, щоб у нас був чистий фермерський віск, якісна деревина, класна фурнітура і пакування. Абсолютна більшість матеріалів виробляється саме в Україні, та ми свідомо обираємо частіше навіть складніший шлях, оптимізуючи процеси під вітчизняну сировину. Лише ті інгредієнти, що є ключовими для якості – обираються з найкращого та імпортуються. Тут жодних компромісів.

  • WOW ефект від подарунка у вигляді такої свічки майже гарантований. Ну, може, лише деякі особливо стійкі люди впораються зустріти без емоцій. До речі, радіють всі: і людина, що замовляє через асистента, і чоловік, який будує паркани, і дитина, що отримала перший дорослий подарунок.

  • Сталість дизайну – це також про екологію. Свічка WOOD MOOD може прикрашати інтер'єр багато років, допоки вона стане неактуальним елементом декору. Вона не піддається модним трендам як в ароматах, так і у зовнішньому вигляді. Це – сучасна класика від студії з Гостомеля mywoodmood.com.

  • Високий рівень якості та ідеї продукту підтверджується як відгуками наших клієнтів, так і чисельними міжнародними виставками, де були представлені свічки WOOD MOOD. З поміж наших любих клієнтів 97% готові рекомендувати свічки друзям. А ще свічки WOOD MOOD було обрано Свічками Року в Україні у 2022 році, що було дуже несподівано, але приємно! Та від рекламних статусів й нагород в цьому році ми відмовились)


Та годі вже вичитувати, краще самостійно перевірити)


2 коментарі
bottom of page